Fratii

Unii spun ca sa ai un frate ori o sora e ceva bun, ca nu isi inchipuie viata fara ei, ca ar fi atit de plictisitor si blabalbalbal… Dar e asa in realitate? Sa ne uitam o scurta definitie in dictionar: „Un frate este o persoana care in relatie cu alta are aceiasi parinti, ori doar acelasi tata ori aceeasi mama”. O definitie interesanta dar lipsesc multe detalii pentru gustul meu. Sunt sigur ca autorii dictionarului cind au scris aceasta definitie nu s-au gindit la urmatoarea ipotetica situatie: un copil de 6 ani care este singur la parinti si intr-o buna zi doreste sa caute o definitie al termenului „frate” pentru ca mami l-a intrebat daca ar vrea unul. Saracul copil, ar ramine atit de dezinformat. Asa ca eu am vrut sa incep o „lupta” pentru a spune adevarul si sa speram ca intr-o zi definitia cuvintului Frate va fi completata. Sa incepem cu niste caracteristici!

Daca ai un frate mai mare:

– Vei primi in cap de la el in fiecare zi, aproximativ cite vreo 2 pumni in bot plus citeva picioare in cur (daca ai noroc :D).

– O sa iti fure ciocolatele si toate lucrurile care atit de mult pretuiesti.

– O sa trebuiasca sa faci lucru care ar trebui el sa faca.

– Va trebui sa porti haine care a purtat el de mai mic (aproximativ din anul 1530 inainte de Hristos :D).

– Vei trebui sa ii aduci ciupicii, apa, telecomanda printre altele… daca nu…. in cap. 😀

Daca ai un frate mai mic:

– El va avea permis chiar si sa buhneasca casa, in timp ce tu va trebui sa te intorci la 8:23 de la discoteca ca daca nu… in cap de la parinti in cap.

– Va trebui sa privesti 24h, 365 de zile pe an, doar desene animate. 😀

– Va trebui sa il ajuti sa faca temele… pentru ca el e „mic” saracul, are doar 12 ani si inca nu-i nimic daca nu stie sa adauge 1 + 1 (facepalm)

– Vei aseza masa, vei stringe masa, vei spala vesela, vei stringe paturile, vei aspira casa… si pina la urma parintii iti vor spune:”Esti un lenos, mai fa seva la casa asta, putoare!”. Iar in timpul asta clar lucru, fratele tau va privi SpongeBob! 😀

SA SPUNEM NU FRATILOR! DA VIETII LINISTITE!!!

 

PD: daca esti fratele ori sora mea si citesti asta… sa stii, te iubesc 😀

 

 

 

 

Reclame

O părere la “Fratii

  1. Stiu si eu ce inceamna sa fii sora cea mica din casa …… daca faceau vreo boacana eu eram devina …si multe chestii,ramineam fara dulciuri si azi tot asa =d. Dar orice ar face ei ,,sunt din familie si ii iubesc ))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s